У "Батьківщині" назвали арешт катерів і автівок політичним переслідуванням

П'ятниця, 15 лютого 2013, 17:47

Об’єднана опозиція "Батьківщина" вважає арешт майна депутата Сергія Пашинського "неприхованою формою агресії" влади стосовно цього політика.

Про це йдеться у заяві прес-служби "Батьківщини".

Як відомо, Дарницький райсуд Києва наклав арешт на майно політика, зокрема, на три катери та два автомобілі.

"Батьківщина" розглядає арешт майна Пашинського як неприховану форму агресії щодо народного депутата, який тривалий час активно і публічно захищає права та інтереси громадян України, репресованих опозиційних діячів, зокрема, Юлії Тимошенко", - йдеться у заяві пре-служби політсили.

"Ми вимагаємо від влади зупинити політичні репресії та припинити використання судових органів, силових структур у війні проти політичних опонентів", - додано в документі.

У "Батьківщині" нагадали, що майно було заарештовано за судовим позовом екс-дружини депутата Сергія Власенка Наталі Окунської.

"Поспілкувавшись в присутності журналістів телеканалу "1+1" з депутатом Окунська "відчула", що Пашинський наніс їй моральної шкоди на 4,5 мільйонів гривень. Не встигла вона подати позов до суду, як протягом лічених годин для забезпечення її претензій було прийнято рішення про арешт всього майна опозиціонера", - йдеться у заяві.

"Це вже не перший випадок, коли влада та Партія регіонів використовують цю громадянку як інструмент розправи та дискредитації соратників Тимошенко. Їй регулярно надається доступ до ефірів центрального телебачення і суспільно-політичних ток-шоу, хоча вона не має жодної політичної ваги", - зазначили в прес-службі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування