Луценко категорично зажадав, щоб його привезли до суду

Понеділок, 18 лютого 2013, 07:27

Юрій Луценко наполіг і в офіційній формі заявив керівництву Менської колонії, що бажає особисто бути присутнім в Апеляційному суді Чернігівської області в понеділок.

Про це повідомила дружина засудженого екс-голови МВС Ірина Луценко агентству "Інтерфакс-Україна" з посиланням на телефонну розмову з чоловіком у неділю.

"Юра мені повідомив, що він офіційно й у категоричній формі заявив керівництву колонії, що в понеділок бажає бути доставленим в Апеляційний суд Чернігівської області на розгляд його справи", - зазначила вона.

Ірина Луценко також повідомила, що Юрій Луценко відмовився від лікування в місцевому стаціонарі, бо він вважає, що працівники медчастини знайшли б привід, через який його не можна було б етапувати до суду на розгляд скарги.

"На минулому судовому засіданні Апеляційний суд зобов'язав пенітенціарну службу й керівництво Менської колонії здійснити доставку засудженого на судове засідання 18 лютого", - нагадала дружина екс-міністра.

18 лютого, о 10:00 Апеляційний суд Чернігівської області розгляне апеляцію Юрія Луценка на рішення Менського райсуду Чернігівської області, який 24 грудня 2012 року відмовився звільнити екс-міністра від відбування покарання за станом здоров'я.

Раніше судова колегія прийняла рішення про обов'язкову доставку екс-міністра для участі в судовому засіданні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування