Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров наказав чекати погоди і готуватися до ремонту доріг

Понеділок, 18 лютого 2013, 17:08

Прем’єр Микола Азаров доручив забезпечити повну готовність до ремонту доріг, аби розпочати його проведення одразу після настання сприятливих погодних умов.

Відповідне доручення він дав 18 лютого під час засідання Кабінету Міністрів, повідомляє його прес-служба.

Азаров зазначив, що цьогорічна зима влаштувала неабияке випробування дорогам.

"Шляхи потребують невідкладного ремонту. Тож розпочати його потрібно негайно, як тільки це дозволить погода. До цього залишилось кілька тижнів. Отже, готуватися, до того ж інтенсивно, потрібно вже зараз", - наголосив Азаров.

Прем’єр наголосив на необхідності завчасно провести всі підготовчі роботи, зокрема укласти відповідні угоди з будівельними організаціями, запустити в роботу асфальтобетонні заводи, забезпечити готовність техніки, необхідну кількість будівельних матеріалів, інших ресурсів тощо.

"Попереду дуже серйозна робота", - уточнив він.

Координувати роботи щодо проведення ремонту автошляхів країни прем’єр доручив віце-прем’єру Олександру Вілкулу.

Прес-служба Кабміну також повідомляє, що 19 лютого під головуванням першого заступника глави Держагентства автомобільних доріг Миколи Мездріна відбудеться робоча нарада щодо аналізу стану дорожнього покриття та плану ремонтних робіт "Укравтодором".

Нарада відбудеться на об’єкті ремонту від 23 км до 30 км траси Київ-Одеса (поворот на Іванковичі). На захід запрошують журналістів.

Як відомо, у понеділок в Києві близько сотні водіїв принесли під офіс "Укравтодору" частини своїх автомобілів, розбитих на столичних дорогах.

Генпрокуратурою на адресу керівництва "Укравтодору" внесено подання про усунення порушень законодавства. Документами прокурорського реагування відшкодовано коштів у сумі майже 9,8 мільйонів гривень, до суду пред’явлено 17 позовів на загальну суму близько 75 мільйонів гривень.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...