Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єфремов: Якщо опозиція розблокує – ми проголосуємо за "євроінтеграцію"

Четвер, 21 лютого 2013, 12:39

Партія регіонів не буде підписувати заяву Верховної Ради про євроінтеграцію, підписи під якою збирає опозиція, бо вважає, що ця заява не матиме юридичної сили.

Про це заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов на брифінгу у четвер.

За його словами, для майбутнього саміту Україна – ЄС ця заява не матиме жодного значення, оскільки не прийнятими залишаються понад 5 законопроектів, в тому числі, щодо візового режиму.

"Крім того, ми створимо небезпечний прецедент, коли замість прийняття закону 226 депутатів можуть кулуарно підписати його, і ми цього прецеденту створювати не хочемо", - сказав лідер фракції "регіоналів".

За словами Єфремова, фракція Партії регіонів готова голосувати за заяву парламенту щодо євроінтеграційних прагнень України у сесійній залі.

"Ми прийняли злагоджене рішення на фракції: якщо зараз представники опозиційних сил розблокують трибуну – ми заходимо в зал і голосуємо", - заявив він.

Раніше ЗМІ повідомляли, що проект заяви щодо європейських устрімлень України після суперечок практично одноголосно підтримали в середу на засіданні комітету з питань євроінтеграції представники більшості й опозиції. Проти голосував лише представник Компартії.

Якби роботу Верховної Ради в четвер розблокували, це питання б винесли на порядок денний.

Однак опозиціонери продовжили в четвер блокувати трибуну й президію парламенту і почали між собою збирати підписи під заявою ВР про євроінтеграцію. Підписати її вони пропонували й депутатам більшості.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування