Влада приховує, куди приходити, щоб поставити Януковичу запитання

Четвер, 21 лютого 2013, 13:32

До телемосту "Діалог із країною" президента Віктора Януковича залишається менше доби, а влада ні у столиці, ні у регіонах не повідомляє, звідки будуть включення.

Як повідомляють "Донецьк. Коментарі", ані в Донецькій міськраді, ані в Донецькій облдержадміністрації, ані в обласній організації Партії регіонів кореспонденту не змогли назвати місця, де пройдуть включення телемосту.

Донецька міліція 22 лютого також не готує особливих заходів щодо охорони громадського порядку. У держструктурах пообіцяли озвучити інформацію, щойно вона в них з'явиться.

При цьому, за даними джерел в Адміністрації президента, включення можуть відбутися з майданчиків на Єнакіївському металургійному заводі й у Святогорській Лаврі. Водночас, на сайтах ЄМЗ і Донецької Єпархії Української православної церкви відповідних анонсів поки не з'являлося.

У Криму, де минулого разу президент вибрав для діалогу віддалену від Сімферополя Керч, сьогодні чиновники так само розводять руками, посилаючись на відсутність інформації.

Ще на початку тижня під спілкування з президентом почали готувати одну з бурових вишок ДАТ "Чорноморнафтогаз". Там передбачається зібрати працівників компанії. Чи будуть на буровій присутні журналісти, поки неясно. Бурова розташована далеко в морі з боку західного узбережжя півострова й дістатися туди можна лише на катері.

У Дніпропетровській області представникам ЗМІ також не можуть дати офіційну відповідь, де будуть включення й кому пощастить поставити запитання главі держави. Однак, за попередньою інформацією, для діалогу буде обраний якийсь невеликий райцентр.

У Луганську, за даними джерел видання в АП, під час телемосту за участю Януковича до діалогу будуть готові долучитися представники місцевої громадськості. Заплановано, що це відбуватиметься в одній зі студій Луганської обласної державної телерадіокомпанії, де буде обмежене коло людей.

На даний момент невідомо, чи буде брати участь у президентському "Діалозі з країною" Запорізька область. Як повідомили порталу "Запоріжжя. Коментарі" в управлінні у справах преси й інформації Запорізької ОДА, станом на 10 ранку четверга інформації про проведення телемарафону за участю президента немає.

На офіційний запит в Адміністрацію президента, спрямований 19 лютого, сайт "Коментарі" відповіді досі не отримав.

Як повідомлялося, 22 лютого об 11 годині буде транслюватися в прямому ефірі Першого національного проект "Діалог із країною", у якому президент Янукович з нагоди третьої річниці інаугурації буде спілкуватися з громадянами країни.

Проект покажуть також "1+1", ICTV, "Україна", "Інтер" і "5 канал".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...