Єфремов розповів, як Турчинов збагатився в два рази

П'ятниця, 22 лютого 2013, 21:01

Під час падіння курсу гривні за часів прем'єрства Юлії Тимошенко її перший зам Олександр Турчинов збагатився в два рази.

Про це заявив глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов в ефірі "Шустер Live", звертаючись до глави фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка.

"Мене одне питання вбиває досі сьогодні. Коли ви були спікером парламенту, Тимошенко була прем'єр-міністром, а ваш сьогоднішній перший зам Турчинов першим віце-прем'єр-міністром. Тимошенко вийшла до всього народу й сказала: люди, не вірте, не буде падіння курсу гривні, долар не зросте у нас в ціні. Нібито: я прем'єр-міністр несу за це відповідальність", - процитував він.

"У цей же день, коли вона сказала, її перший віце-прем'єр Турчинов... Арсеній Петрович, щоб ви не говорили, що я говорю неправду, я вам документи принесу, якщо вам знадобиться це, чи можете на мене в суд подати", - уточнив депутат.

"Її перший віце-прем'єр Турчинов бере на депозиті гроші, які у нього були в гривнях, в терміновому порядку міняє все на долари, після заяви прем'єр-міністра, а вся країна цього не робить. Через кілька днів валиться повністю гривня, і долар виростає в два рази - був 5,4, а став 10 - тобто він відразу став в два рази багатше", - розповів Єфремов.

У свою чергу Яценюк на це відповів, що "якщо є склад злочину, у вас є прокуратура ваша кишенькова, суд, міліція, ви можете пересаджати півкраїни".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування