ВМС України і ЧФ Росії відсвяткували 23 лютого разом

Субота, 23 лютого 2013, 16:41

Українські Військово-морські сили Збройних сил України і Чорноморський флот РФ повинні готуватися захищати народи двох держав від спільних загроз.

Про це заявив командувач ВМС ЗС України віце-адмірал Юрій Ільїн після покладання квітів до Меморіалу захисників Севастополя з нагоди дня захисників Вітчизни, передає Інтерфакс-Україна.

"Ми не повинні готуватися захищатися один від одного. Ми повинні готуватися захищати наші народи від загальних загроз. Що ми і робимо тут успішно спільно з Чорноморським флотом Російської Федерації", - сказав Ільїн.

За його словами, захисники Вітчизни в Севастополі демонструють послідовність і Україні, і Росії, і всьому світові про те, що "інші зараз загрози, про які треба думати".

У свою чергу командувач ЧФ РФ віце-адмірал Олександр Федотенков зазначив, що святкування дня захисника Вітчизни має стати прекрасною традицією.

Він також висловив вдячність главі Севастопольської міськдержадміністрації Володимиру Яцубі за те, що спільне свято було проведено у драматичному театрі ім.А.Луначарского.

"Думаю, що це буде прекрасною традицією нашого спільного заходу", - сказав Федотенков.

Раніше ВМС України і ЧФ РФ відзначали день захисника Вітчизни окремо і проводили урочисті збори також окремо.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News