Януковичу з Майдана ставили ще питання про корупцію і Захарченка

Неділя, 24 лютого 2013, 10:39

Перед включенням з Майдану незалежності під час діалогу президента з країною люди мали  аргументувати важливість їхнього запитання, крім того відбулися сутички.

Про це свідчить відео Радіо Свобода.

"Діалогові з президентом передували сутички і провокація на майдані Незалежності в Києві. Кожен, хто хотів, щоб його питання почув Віктор Янукович, спершу мав аргументувати його важливість. Та навіть це не гарантувало, що його підпустять до мікрофону", - зазначає радіо Свобода.

Водночас, як пояснив "Українській правді" журналіст Максим Драбок, який вів пряме включення, крім двох питань, які були озвучені під час самого діалогу, ще два питання люди задали під час прямого включення в програмі новин на каналі Інтер. Щоправда, ці питання були гостріші ніж ті, які пролунали в прямому ефірі.

Питання стосувалися ситуації навколо Гостинного Двору і чи має право міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко залишатися на своїй посаді після того, як Беркут побив там людей та народних депутатів.

Інше питання стосувалося корупції в судах.

Водночас сам Драбок заявив Українській правді, що люди, які задали питання президенту, не були підставними.

"Я вам голову на відсіч даю, що та  бабця не була підставною… Питання про зелені насадження в Києві також цікавило кількох людей, тому і пішло в ефір", - сказав він і зізнався, що все ж таки були спроби нав’язати підставних людей, однак ті люди в ефір не потрапили.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...