Головред Фокуса заявляє, що номер із сайту ніхто не знімав

Понеділок, 25 лютого 2013, 10:35

Головний редактор журналу Фокус Яна Мойсеєнкова заявляє, що жодних проблем з виходом п'ятничного номера журналу не було.

Так вона у своєму Facebook прокоментувала інформацію про зняття журналу із продажу.

"Сьогодні, 25 лютого, у день у триріччя президентства Віктора Януковича на сайті Focus.ua ви побачите те, що редакція підготувала до цієї події", - сказала вона.

"Ідеї публікацій та інфографіки, які вийшли у політичному блоці, належать мені й моєму заму Ігорю Тупікіну. Журналісти, нехай і з доробками, підготували матеріали. Красу навели круті фокусівські інфографіки. Ми це зробили!" – написала вона.

Мойсеєнкова також підкреслила, що Фокус у п'ятницю можна було купити на Русанівці, Березняках і бачили на розкладках Осокорків.

"У той же день хтось у ФБ писав про те, що депутати читали Фокус у парламенті. У суботу журнал купували в Дніпропетровську й Броварах. Це те, що відомо мені. Головреду, як ви розумієте, не підкоряються служби поширення, тому я не можу коментувати інформацію про вилучення тиражу", - написала вона.

"Сподіваюся, у понеділок менеджмент УМХ розповість про те, чи вилучався/чи скуповувався/чи спалювався/чи з'їдався на місці тираж останнього номера. Для тих, хто хотів, але з якихось причин не зміг купити журнал, ми викладемо пдф-ки нашумілого номера",- написала вона.

"Надалі тексти свіжого випуску ми будемо публікувати на сайті із затримкою в кілька днів, дозволяючи кожному підтримати журнал матеріально шляхом його купівлі", - додала редактор.

При цьому Мойсеєнкова спочатку написала, що "Тексти номера на сайті з п'ятниці. Тексти й інфографика щодо триріччя президентства будуть вивішені в день цього триріччя, що логічно (але не завжди можливо в друкованому номері)".

Водночас на запитання, чому тоді електронна версія журналу з'явилася на сайті, а потім була знята, Мойсеєнкова заявила, що "зміст номера буде".

"Сподіваюся, у ньому не буде помилок (першого заявленого в політичному блоці тексту - його ви зможете прочитати в майбутньому номері журналу, він перенесений). Акцентую на тому, що інші тексти (наприклад, обкладинковий текст про дороги) на сайті з п'ятниці. Як і інші тексти. Тобто НОМЕР із сайту ніхто НЕ ЗНІМАВ, він публікується, як звичайно, частинами в логічній послідовності", - написала вона.

У неділю замість тексту номера зявлялась "помилка 404" 

При цьому із самого ранку змісту номера на сайті ще не було. Станом на 11:20 зміст з'явився, з анонсованих раніше текстів немає тільки матеріалу "Користі заради: як депутат може стати мільйонером":

-Три з п'яти: головні досягнення Віктора Януковича за час президентства

- Президентський профіль: три роки правління Віктора Януковича у фактах і цифрах

- Дорогий президент: на що можна було б витратити гроші, які витрачаються на зміст Віктора Януковича.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...