Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Могильов упевнений, що татар використовують як зброю

Четвер, 28 лютого 2013, 18:42

Глава Меджлісу кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв готує сплановану провокацію.

Про це заявив прем'єр-міністр Криму Анатолій Могильов, якого цитує прес-служба Кримської ради.

Він заявив, що Сімферопольська міськрада не забороняла Меджлісу проводити траурні заходи, а "Джемілєв свідомо дезінформує суспільство".

За словами Могильова, мерія запропонувала організаторам проводити заявлену акцію в контексті загальнокримських заходів, які є традиційними для автономії.

"Гра, яку затіяв пан Джемілєв, вкрай небезпечна і може очорнити фінал його політичної кар'єри. Відстоювання виключно особистих інтересів, використовуючи як знаряддя власний народ - безвідповідально і аморально", - зазначив прем'єр.

"У Криму немає ніяких підстав для дестабілізації ситуації. Провокації і нагнітання ситуації Джемілєвим - ніщо інше як спроба зберегти залишки свого впливу на кримських татар, який він стрімко втрачає", - заявив він.

"Я глибоко переконаний, що позиція окремих кримськотатарських діячів, спрямована на максимальну конфронтацію з органами влади - деструктивна... Замість об'єднання зусиль і конструктивного діалогу ми зустрічаємо відверту брехню, провокаційні заяви і популізм", - підсумував прем'єр.

Як відомо, Джемілєв попередив, що Меджліс кримськотатарського народу готовий вивести на вулиці тисячі кримських татар, якщо влада буде перешкоджати традиційному вшануванню пам'яті жертв депортації 18 травня.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування