Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

УДАРівець, який ночував у Раді, розповів, коли вони зупиняться

Середа, 6 лютого 2013, 07:19

Близько 15-ти депутатів із фракції УДАР провели ніч у сесійній залі Верховної Ради, домагаючись особистого голосування народних обранців у парламенті. 

Депутат Ярослав Гінка, який також ночував у Верховній Раді, розповів в ефірі Радіо "Свобода", що ця акція не має часових меж.

"Ми не зупинимося доти, доки не буде виконуватися закон про особисте голосування. В часі це не регламентовано, у нас немає конкретної години, о котрій ми маємо зупинитися", - сказав він.

"Коли налагодиться робота в сесійній залі, коли депутати голосуватимуть особисто і виконуватимуть Конституцію України, тоді ми теж працюватимемо", - додав Гінка.

При цьому прес-служба його соратника Сергія Капліна повідомила, що, за інформацією УДАРівців, "регіонали" можуть спробувати розблокувати Раду в ніч із середи на четвер.

За словами Капліна, о 6:00 ранку середи блокувальними "передали чергування новій групі". Він також зазначив, що о 23:30 у ВР на півгодини приїжджали депутати Андрій Пишний і Сергій Власенко, а Віталій Кличко після дванадцятої також поїхав на зустріч.

Як відомо, у вівторок Верховна Рада через блокування опозиціонерами трибуни не змогла розпочати другу сесію сьомого скликання.

Спікер Володимир Рибак твердить, що не може підписати розпорядження про голосування "сенсорною кнопкою", яка унеможливлює багаторазове голосування.

За його словами, депутати зареєстрували чотири проекти змін до законів та два проекти постанов із цього приводу, тому відповідне рішення має ухвалювати сесійна зала.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування