Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Хорошковський пояснив, чому відмовився від програми Кисельова

П'ятниця, 1 березня 2013, 10:03

Колишній власник медіагрупи "Інтер" Валерій Хорошковський відмовився від політичного ток-шоу Євгенія Кисельова "Велика політика" і розстався з телеведучим, тому що йому як глядачеві не подобалася динаміка програми.

Про це Хорошковський заявив в інтерв'ю "Телекритиці".

"Воно, знаєте, повільне таке, тобто ти засинаєш, не отримуєш драйву... Мені здавалося, що для головного телеканалу країни набагато важливіше мати дещо більш динамічне, гостре, дещо, що викликає подальшу дискусію", - пояснив Хорошковський.

За його словами, він не має претензій особисто до Кисельова

"Тому що він (Кисельов) все ж дуже розумна й освічена людина. Він дійсно дуже цікавий співрозмовник. Я нещодавно десь читав: він ображався з приводу того, що не зустрічався зі мною, але в цьому сенсі, ще раз кажу, я намагався взагалі не зустрічатися ні з ким", - сказав Хорошковський.

"Думаю, мою увагу на цю програму звернула саме глядацька невдоволеність, а потім уже неможливість підняти рейтинги, неможливість підняти саму програму в прайм-тайм, тому що ми змушені були виходити увечері, адже шоу не тримало слот по цифрах", - сказав колишній власник "Інтера".

На запитання, чи не було однією з причин і те, що пан Кисельов працював скоріш напряму з головою Адміністрації президента Сергієм Льовочкіним і його радником Ігорем Шуваловим, ніж із Валерієм Хорошковським, останній відповів:

"Скажу вам так: поки я був власником, звісно, я в будь-яку секунду міг поміняти там будь-яку ситуацію саме адміністративним рішенням щодо призначень або звільнень. Іншого важеля там немає, але цей дієвий. Якби мене щось не влаштовувало, я б ним скористався".

Як відомо, з нового року телеканал "Інтер" не продовжив контракт з Євгеном Кисельовим і закрив його політичне ток-шоу "Велика політика", замість якого з 25 січня почала виходити "Справедливість" з Анною Безулик.

1 лютого було оголошено, що компанія K.H. Media Limited Валерія Хорошковського уклала угоду з продажу 100% акцій компанії Inter Media Group Limited компанії GDF Media Limited Дмитра Фірташа, виходячи з оціночної вартості $ 2,5 млрд.

7 лютого стало відомо, що Сергій Льовочкін стане партнером Дмитра Фірташа в купівлі медіагрупи "Інтер".

Після цього 14 лютого Кисельов був призначений директором компанії "Національні інформаційні системи", яка виробляє "Новини", "Подробности", "Подробиці тижня" для телеканалу "Інтер".

Нові топ-менеджери закрили програму Анни Безулик, запросивши на канал Савіка Шустера.

Його ток-шоу "Шустер live" з 22 лютого почало виходити замість "Справедливості".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування