У Путіна кажуть, що з Україною "усі розбіжності не зняті"

П'ятниця, 1 березня 2013, 12:22

Москві й Києву поки не вдалося зняти всі розбіжності, через які був відкладений попередній візит у Москву президента України Віктора Януковича.

Підписання документів за підсумками майбутньої зустрічі голів двох держав не планується, повідомив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков агентству "Інтерфакс".

"Поки всі розбіжності не зняті, робота триває. Підписання якихось підсумкових документів не планується", - сказав він.

Як наголосив прес-секретар президента Росії, "усе буде залежати від результатів майбутньої розмови Володимира Путіна й Віктора Януковича".

Зустріч Путіна і Януковича запланована на 4 березня в Росії.

Попередня зустріч Януковича й Путіна планувалася на 18 грудня минулого року в Москві, але в останній момент була відкладена.

Помічник президента РФ Юрій Ушаков пояснював перенесення візиту Януковича необхідністю провести додаткову експертну роботу над документами, які планувалося підписати.

Посол РФ у Києві Михайло Зурабов заявляв тоді, що зустріч президентів не відбулася через те, що не були досягнуті домовленості в енергетичній сфері.

А прес-служба президента України повідомляла, що однією з причин перенесення візиту Януковича в Москву стала необхідність вироблення механізму взаємодії Києва з Митним союзом Росії, Білорусі й Казахстану.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування