Прем`єр розповів про економію і допомогу інтернету

П'ятниця, 1 березня 2013, 20:55

За останні три роки чиновники не здійснювали дорогих покупок.

Про це заявив прем'єр Микола Азаров в ефірі "Шустер Live".

"За три роки, поки я працюю прем'єр-міністром, жоден міністр, жодне відомство не купило жодного "Майбаха", жодного "Мерседеса", жодного "Ауді", - зазначив він, нагадавши, що він видав заборону на такі покупки.

"Якщо раптом хтось якимось шляхом примудрявся це робити. А що він примудрявся робити? Наприклад, укладати договір з магазином. То казначейство цей платіж не пропускало. Доблесна "Українська правда" миттєво друкувала на своєму інтернеті, що якийсь там лісгосп в обхід там прем'єр-міністра раптом закупив якийсь автомобіль", - уточнив Азаров.

"Автомобіль він не закупив, тому, що казначейство не пропустило платіжку, а директор лісгоспу тут же був звільнений. І таких випадків, наприклад, було п'ять чи шість напевно, і за три роки ніхто ніяких автомобілів не купував", - заявив він.

Після цього ведучий попросив прокоментувати заяву президента Віктора Януковича про те, чому реформи не йдуть так швидко як хотілося б.

Під час виведення на екран відео з Януковичем, ведучий Савік Шустер сказав: "Приберіть градусник з екрану". Маючи на увазі шкалу симпатій глядачів, на якій була низька підтримка Азарова.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування