Яценюк побачив повернення в 90-і: навіть спортивні костюми поодягали

Неділя, 10 березня 2013, 19:14

Якщо президент Віктор Янукович не змінить свою політику, в Україні будуть дострокові парламентські та президентські вибори.

Таке переконання висловив лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк в інтерв’ю телеканалу "Україна".

"Я перестав вірити у будь-які діалоги між опозицією і владою після останнього засідання уряду, де ми зробили крок назустріч, для того, щоб мати цей діалог. Я вам кажу, якщо Янукович зараз не змінить свою політику, в Україні будуть дострокові і парламентські, і президентські вибори", - сказав він.

Яценюк також переконаний, що опозиції вдасться "підняти людей".

"Дехто сьогодні каже, що, ви знаєте, навряд чи люди піднімуться. А я вам скажу: а як не піднімуться? Грошей нема, роботи нема, зарплати нема, міліції нема, судів нема. Чого не захочеш, того і нема в Україні. Зате є президент, зате є партія влади, у яких є все. У них своя міліція, свої банки, свої активи, своя земля. Тепер вони думають, що у них своя країна. Як довго люди будуть з цим миритися? Недовго", - вважає він.

На питання, чи може бути революція, Яценюк відповів: "Може бути все. Тому що так, як зараз жевріють люди, як зараз одні грабують, а інші бідують, так напевно не було вже останніх років 15".

"На початку 90-х років, коли не було нічого ніде, - от десь, приблизно, була така ситуація. І ми повертаємось назад. Я вже не кажу про кримінал – так само початок 90-х. Видається, що вони навіть ті самі спортивні костюми поодягали", - зазначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування