Кошулинський каже, що ця Рада вже не запрацює

Понеділок, 11 березня 2013, 12:53

Заступник голови Верховної Ради Руслан Кошулинський вважає, що парламент нинішнього складу більше не запрацює.

Таку думку він висловив у коментарі кореспонденту "УКРІНФОРМу".

"Думаю, що в такому складі він не запрацює. Методи політичного залякування, відмова від жодних компромісів з опозицією створили обставини, через які парламент не може працювати", - заявив Кошулинський.

За його словами, опозиція планує і надалі блокувати парламент. "Наразі жодних змін у позиції опозиційних фракцій немає", - повідомив віце-спікер.

Кошулинський також висловив переконання, що дострокові вибори значно збільшать кількість опозиційних депутатів, бо депутати з більшості прийшли у парламент з метою "збагачувати свій власний бізнес, отримувати прибутки, а опозиція примушує їх ходити на роботу, особисто голосувати".

"Через це на нових парламентських виборах підприємці не бігтимуть отримувати мандат, бо їм це невигідно, вони не матимуть часу на свій бізнес, оскільки треба буде за себе голосувати", - додав віце-спікер.

9 березня лідер фракції партії "Свобода" Олег Тягнибок заявив, що парламент більше не запрацює і найкращим виходом із ситуації були б дочасні парламентські і президентські вибори.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування