Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Чопі побили заступницю мера

Понеділок, 11 березня 2013, 17:59

Невідомий чоловік побив заступницю міського голови міста Чоп.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Згідно з інформацією, на жінку напали 7 березня біля під’їзду будинку, де вона проживає.

"Нападник спочатку вдарив її рукою по обличчю, від чого вона впала на підлогу, потім завдав декілька ударів ногами по тілу та зник місця події", - йдеться у повідомленні.

"Як потім повідомила потерпіла, протягом останнього тижня вона бачила цього чоловіка декілька разів поряд зі своїм будинком. Вказана особа віком приблизно 25 років, зріст приблизно 175 - 178 сантиметрів, спортивної тілобудови, на голову одягнутий капюшон куртки, який частково приховував обличчя", - розказали у прокуратурі.

"Потерпілу каретою швидкої допомоги було доставлено в обласну клінічну лікарню Ужгорода для надання медичної допомоги та проведення обстеження", - додали у відомстві.

Ужгородський райвідділ Управління МВС України в Закарпатській області вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про кримінальне правопорушення, передбачене статтею 125 КК (умисне легке тілесне ушкодження).

Злочин карається штрафом до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на термін до двохсот годин, або виправними роботами на термін до одного року.

Ужгородська міжрайонна прокуратура забезпечує контроль за ходом досудового розслідування вказаного кримінального провадження.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування