Калєтнік вважає, що опозиція стала режисером фільму жахів

Вівторок, 12 березня 2013, 15:47

Опозиція не має права вирішувати бути чи не бути роботі Верховної Ради, і диктувати правила гри для решти народних депутатів.

Про це заявив перший заступник глави Верховної Ради, комуніст Ігор Калєтнік, якого цитує його прес-служба.

"Опозиційні депутати, яких сьогодні налічується у парламенті 177, які в меншості, намагаються диктувати свої умови шляхом ультиматумів та шантажу. Дострокове припинення повноважень нинішньої Верховної Ради - це бажаний для них сценарій, який передбачає подальший хаос і створення напруги в суспільстві", - наголосив він.

"Це таке ноу-хау Верховної Ради VII скликання, коли опозиція, не отримавши підтримку українського народу достатню для того, щоб сформувати більшість у парламенті, намагаються здійснювати тиск, здійснювати вплив під різним приводом зривати роботу Верховної Ради", - зазначає Калєтнік.

"Такий сценарій направлений на розгортання президентської кампанії з боку "Батьківщини", "Свободи" та "Удару". Проте він не піде на користь їм. І я впевнений, що розпуску Верховної Ради - не буде", - вважає перший віце-спікер.

Також, на його переконання, останні наміри опозиції піднімати народне повстання, організовувати всеукраїнські акції боротьби не знайдуть підтримки у громадян.

"Передумов для так званого народного повстання сьогодні немає. Риторика лідерів опозиції останнім часом скоріше нагадує фантазії режисера фільму жахів - чим страшніше, тим більше глядачів", - наголосив він.

"На сьогодні ми повинні констатувати, що на тлі майбутніх президентських виборів, депутати з опозиції вже не знають, як привернути на себе увагу. Хочеться нагадати представникам "Свободи", "Батьківщини" та "Удару", що до виборів нового глави держави ще цілих два роки, і передвиборчі штаби розгортати – завчасно", - підсумував Калєтнік.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування