Власенку не дали вилетіти до Європарламенту

Середа, 13 березня 2013, 10:31

Захисника екс-прем’єра Юлії Тимошенко Сергія Власенка вкотре не випустили за кордон у аеропорту "Бориспіль".

Про це у середу повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

"13 березня прикордонна служба вчергове відмовила мені у виїзді за кордон", - розповів Власенко.

"Сьогодні я збирався на персональне офіційне запрошення представників Європарламенту взяти участь у термінових дебатах, які організовано щодо питання України, де буде розглядатися та ганебна справа, яку розглядав ВАСУ щодо позбавлення мене мандату", - повідомив він.

 

Політик зазначив, що все це відбулося незважаючи на заяви Генпрокуратури, що у них немає претензій до Власенка і була офіційно оголошена відповідна заява.

"Це все відбулося всупереч заяві ГПУ, що у них немає до мене претензій. Це політичні репресії, це продовження ескалації і того, що ніхто не збирається зупинятися", - сказав Власенко.

"Тому я підкреслюю, що найближчим часом я чекаю арешту і це буде наступним кроком, який чиниться задля того, щоб у Юлії Тимошенко не було належного фахового захисту у сфальшованих проти неї кримінальних справах", - заявив він.

Захисник екс-прем’єра також зазначив, що відмова у виїзді йому за кордон суперечить закону та здоровій логіці, оскільки у нього немає судових рішень, яких він не виконував.

"Звертатися до Кузьміна і Пшонки чому вони порушують закон - це безглузде заняття, однак з точки зору дотримання формальностей я сьогодні на їх адресу напишу відповідного листа", - сказав Власенко.

Як відомо, раніше Власенка вже не випускали за кордон аргументуючи це тим, що суд виніс заборону у тяжбі з екс-дружиною.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...