У Кременчуці люди на чолі з нардепами увірвалися на сесію райради

Середа, 13 березня 2013, 11:09

У Кременчуці (Полтавська область) мітингувальники проти будівництва Біланівського гірничо-збагачувального комбінату ввірвалися на сесію райради й висунули ультиматум.

Про це повідомляє УНІАН.

Мітингувальники на чолі з трьома народними депутатами Сергієм Капліним ("Удар"), "свободівцями" Юрієм Бубликом і Олегом Сиротюком увірвалися в зал, де проходить сесія райради, на якій розглядається питання про затвердження "Схеми планування території Кременчуцького району", в якій передбачено будівництво Біланівського ГЗК і переселення 14 сіл.

На сесії депутат Сиротюк поставив ультиматум - або питання буде знято з розгляду, або сесія не відбудеться. Наразі сесійний зал переповнений - люди стоять із плакатами.

О 9 ранку близько 250 протестувальників проти будівництва Біланівського ГЗК почали пікетувати Кременчуцьку райдержадміністрацію.

Пікетники тримають транспаранти: "Ганьба ворогам екології!", "Люди будьте пильні!", "Глава райдержадміністрації Нагордний продався олігарху", "Полтавщина для Жеваго отстой, а селянам край родной!".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування