Депутатам заборонили приходити на засідання Кабміну без дозволу Азарова

Середа, 13 березня 2013, 17:47

Кабінет Міністрів затвердив постанову, яка дозволяє участь народних депутатів у засіданні уряду лише за погодженням прем'єр-міністра.

Відповідний документ розміщено на урядовому порталі.

"Питання участі народних депутатів у засіданні Кабінету Міністрів вирішується за погодженням з прем’єр-міністром на підставі повідомлення за особистим підписом народного депутата або голови депутатської фракції, групи, що надійшло до дня проведення засідання (але не пізніше ніж за 24 години до його проведення)", - сказано у постанові № 147 від 11 березня 2013 року.

 

"Зазначені повідомлення з використанням факсимільного відтворення підпису таких осіб до розгляду не приймаються. Якщо кількість народних депутатів, які бажають взяти участь у засіданні, перевищує кількість визначених у залі засідань місць для їх розміщення, у засіданні беруть участь народні депутати України пропорційно кількості представників від депутатських фракцій, груп та кількості позафракційних народних депутатів України, які виявили бажання взяти участь у засіданні", - йдеться у документі.

"Учасникам засідання Кабінету Міністрів та особам, запрошеним на засідання, забороняється переривати доповідачів та інших виступаючих, коментувати доповіді та виступи, робити репліки та в інший спосіб перешкоджати проведенню засідання Кабінету Міністрів", - сказано у постанові.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News