Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Розкольник" з Нашої України збирає партію

Четвер, 14 березня 2013, 08:42

На 19 березня призначене засідання ініціативної групи під керівництвом екс-глави політради Нашої України Сергія Бондарчука, на якому планується підписати документ про створення нової партії.

Про це пише газета Комерсант.

За словами екс-глави київської міської партійної організації "Нашої України" Андрія Ніцоя, у нову партію ввійдуть колишні представники НУ.

Крім цієї пропозиції про об'єднання були спрямовані політичним силам правоцентристської направленості.

"Ми зараз ведемо переговори із трьома позапарламентськими політичними партіями, назви яких не можемо оголосити, тому що вони ще остаточно не підтвердили своєї участі в роботі ініціативної групи",- сказав Ницой.

"Найближче завдання — затвердити новий статут партії, і вже після цього говорити про персоналії. За результатами засідання 19 березня також планується ухвалити рішення щодо назви нової партії", - додав він. 

Опитані лідери правих позапарламентських партій, зокрема голова Народного руху України Василь Куйбіда, що й очолює партію "Українська платформа "Собор"" Павло Жебрівський, стверджують, що до них із пропозицією про об'єднання колишні представники НУ не зверталися. 

"Після того, що зробив Сергій Бондарчук в "Нашій Україні", побудувати успішну політичну кар'єру йому не вдасться",- вважає прес-секретар глави НУ Віктора Ющенко Ірина Ванникова.

"Люди, які з ним пішли, незабаром стануть його ж проблемою. Адже зрадивши один раз, вони зроблять це знову, коли їм це буде вигідно", - додала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування