Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Генпрокуратурі стверджують, що нових справ на Тимошенко не заводили

Четвер, 14 березня 2013, 17:43

У Генпрокуратурі спростували заяву партії "Батьківщина" про наявність якихось нових кримінальних проваджень щодо екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це заявили в прес-службі ГПУ.

"Це не відповідає дійсності", - сказано в повідомленні.

При цьому в Генпрокуратурі також прокоментували оприлюднений на сайті "Батьківщини" документ, згідно з яким ГПУ звернулася до Центральної виборчої комісії за документацією щодо парламентських виборів у 1996 році.

"По-перше, всі запити і звернення в рамках розслідування будь-якого кримінального провадження, в тому числі і епізодів щодо організації вбивства Євгена Щербаня та розтрати 405,5 мільйонів гривень, ГПУ здійснюються в рамках чинного законодавства і з метою всебічного, повного і неупередженого дослідження всіх обставин", - заявили у відомстві.

"По-друге, в будь-якому випадку, зібрані слідством матеріали справи стануть відомими під час судового процесу", - сказали в прес-службі.

Як відомо, прес-служба "Батьківщини" в четвер заявила, що ГПУ зацікавилася документами про обрання Тимошенко народним депутатом у 1996 році, звернувшись до ЦВК з вимогою надати всю документацію щодо проведення парламентських виборів 1996 року.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування