Ющенко оголосив загальну перереєстрацію

П'ятниця, 15 березня 2013, 07:31

Лідер "Нашої України" Віктор Ющенко просить членів партії Наша Україна пройти перереєстрацію.

Таке його звернення опубліковане на сайті Нашої України.

"Відповідно до рішення політради партії "Наша Україна" від 09 лютого про перереєстрацію членів партії…звертаюся до Вас із закликом підтвердити своє членство в Партії", - сказано у зверненні.

"Нещодавно ми стали свідками чергових спроб зсередини знищити нашу партію, але їхнім руйнівним наслідкам ми поставили надійні перешкоди. Тепер маємо закріпити нашу перемогу формальною процедурою перереєстрації", - додав Ющенко.

"Так ми підтвердимо нашу згуртованість, спільність наших цілей та відданість одним цінностям. Кожен має відповісти чесно: ким він є і до якої мети прагне", - зазначив екс-президент.

Він додав, що події навколо "Нашої України" - "це не новина для української історії".

"Такими способами уже знищено не одну українську політичну силу.  Ми впізнаємо цей почерк: спочатку йде системна дискредитація лідера, потім відбувається розкол в партії і її остаточне знищення і забуття", - наголосив він

Ющенко нагадав, що в 1992 році так вчинили з Українською Республіканською Партією, потім в 1999 році з Народним Рухом України, а зараз намагаються з "Нашою Україною".

"Переконаний, що політична партія "Наша Україна" вийде з цих випробувань загартованою", - додав він.

"Закликаю вас залишатися послідовними в своїх поглядах та разом з нашою партією боротися за одвічне буття української нації", - закликав він однопартійців.

Як відомо, частина Нашої України на чолі з Сергієм Бондарчуком заявила про її ліквідацію партії і оголосила про намір створити нову. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News