Яценюк впевнений, що Порошенко може взяти Київ

П'ятниця, 15 березня 2013, 07:56

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк гадає, що мером Києва може стати лідер партії "УДАР" Віталій Кличко або нардеп Петро Порошенко.

Про це він заявив журналістам,  під час бізнес-ланчу через годину після акції протесту "Вставай, Україно", яка відбулась у Вінниці, передає Gazeta.ua.

Зустріч організували у місцевому ресторані грузинської кухні за чашкою чаю з тортами та бубликами.

"Іншого варіанту, крім Віталія, немає. Він б'є Попова відсотками 60 на 40. Але Кличко хвилюється з іншого приводу. Якщо він стане мером, тоді це йому завадить стати президентом. Не думаю, що це зовсім правильна концепція. Це навпаки збільшить його шанси", - наголосив Яценюк.

Яценюк впевнений, що Порошенко може взяти Київ. Фото Gazeta.ua
Яценюк впевнений, що Порошенко може взяти Київ. Фото Gazeta.ua

"Ми ж розуміємо, що таке отримати в передвиборчий сезон офіс мера – це додатково набрати відсотків, це перемога. Але він фактично не хоче цього робити, і це його рішення. Йому сказав, якби я двічі програв, а втретє у мене б з'явився шанс, я б і не задумувався", - додав лідер парламентської фракції "Батьківщини".

На запитання журналістів про Петра Порошенка, як кандидатури на посаду мера столиці, він посміхнувся і сказав: "Ви попали прямо в "десятку". У нього є все, аби стати мером Києва. Він має достатньо електорату".

Раніше Українська правда вже писала про сценарій за яким Яценюк або підтримає Віталія Кличка на виборах мера, щоб позбавитись конкуренції в парламенті. Або якщо Кличко відмовиться від київських перегонів, "Яценюк підніме Порошенка на прапор як кандидата від "Батьківщини", а його перемогу запише собі в актив".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування