Журналіста "Дорожнього контролю" арештували за рішенням суду – міліція

П'ятниця, 15 березня 2013, 17:14

Журналіста "Дорожнього контролю" Андрія Дзіндзю заарештували за рішенням суду.

Про це повідомила прес-служба київської міліції.

"Сьогодні на підставі ухвали Святошинського райсуду Києва від 14 березня цього року було здійснено привід журналіста до слідчого відділу районного управління міліції для проведення за його участю процесуальних дій", - сказано у заяві.

"У ході досудового розслідування за кримінальним провадженням, відкритим за частиною 2 статті 296 КК "Хуліганство", що мало місце 26 листопада 2012 року на вул. Зодчих, 1, зібрано достатньо доказів для підозри цього громадянина у вчиненні ним вищевказаних дій", - додали у відомстві.

"У зв’язку з тим, що він ухилявся від явки до слідчого, суд виніс ухвалу щодо його приводу задля проведення за його участю процесуальних дій: допиту як підозрюваного та вручення клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання", - сказано у повідомленні.

"Жодних протиправних дій відносно фігуранта кримінального провадження не застосовувалося, працівники міліції діяли виключно в межах чинного законодавства та своїх повноважень", - додали у прес-службі.

Як відомо, Дзіндзю арештували в Києві 15 березня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News