Суд знову передав на додаткове розслідування справу про смерть Індила

П'ятниця, 15 березня 2013, 18:21

Деснянський райсуд Києва знову передав на додаткове розслідування в прокуратуру кримінальну справу щодо обставин смерті студента Ігоря Індила.

Як повідомив адвокат батьків студента Олександр Заруцький в п'ятницю, таке рішення було прийнято судом на попередньому розгляді справи.

Заруцький наголосив, що суд прийшов до висновку, що в ході досудового слідства не була встановлена низка обставин, не була виправлена низка порушень, у тому числі, на які вказував суд апеляційної інстанції.

Раніше прокуратура Києва завершила додаткове розслідування кримінальної справи щодо загибелі Індила і направила справу до Апеляційного суду Києва для визначення підсудності.

Адвокат батьків студента Заруцький наголосив, що після проведення додаткового розслідування не з'явилося майже нічого нового.

Тобто, пояснив адвокат, призначена додаткова експертиза не дала однозначної відповіді, що саме стало причиною травми голови потерпілого, яким чином з'явилася у нього кров в шлунку та інше, а також не були допитані додаткові свідки.

Заруцький наголосив, що в результаті проведення додаткового розслідування слідство визнало, що черговий по райвідділу Коваленко не вчасно викликав "швидку допомогу" до потерпілого.

У травні 2010 року в Шевченківському райуправлінні міліції Києва помер 20-річний студент Індило.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування