Тягнибок про відсутність Кличка: не вимагайте від нас синхронності

Субота, 16 березня 2013, 16:34

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок припускає, що лідер партії "УДАР" Віталій Кличко не бере участі в акціях "Вставай, Україно!" через те, у них різні політичні завдання.

Про це він заявив у суботу у Львові під час короткого спілкування з представниками ЗМІ, повідомляє державне інформаційне агентство Укрінформ.

"Не вимагайте від нас синхронності. У нас з Кличком різні політичні сили. Ми - націоналісти, діємо відповідно до наших цілей", - відповів Тягнибок на питання журналістів щодо відсутності Кличка на акціях опозиції.

При цьому Тягнибок не виключає можливості, що Кличко може долучитися до акцій в окремих областях.

Разом з тим, у анонсі на сайті ВО "Батьківщина" повідомлялося, що в акціях "Вставай, Україно!" в п’ятницю в Ужгороді і в суботу у Львові візьме участь і Кличко.

"15-16 березня, в рамках загальнонаціональної акції протесту "Вставай, Україно!", марші та мітинги за участі лідерів опозиції Арсенія Яценюка, Олега Тягнибока та Віталія Кличка відбудуться в Ужгороді та Львові", - йдеться в анонсі.

Як повідомлялося, 14 березня опозиція розпочала акцію "Вставай, Україно!", вона триватиме два місяці в усіх обласних центрах і завершиться у травні маршем у Києві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...