Кличко розповів, чому не був на мітингах опозиції

Вівторок, 19 березня 2013, 14:01

Лідер фракції УДАР Віталій Кличко попередив партнерів по опозиції про те, що не зможе бути присутній на мітингах акції "Вставай, Україно" через закордонні візити.

Про це він розповів журналістам у парламенті у вівторок.

За словами Кличка інформація про те, що він весь минулий тиждень відпочивав у Бразилії, не відповідає дійсності, оскільки спортивну премію він вручав у неділю, після чого відвідав США та кілька країн Євросоюзу.

"У мене були зустрічі з Держдепом, конгресменами, багатьма представниками Європарламенту та з президентом Польщі. Ми проговорили питання особистих санкцій щодо тих, хто порушує права людини в Україні. Списки цих людей є, і я був здивований наскільки чітко моніториться ситуація в Україні. А про свою відсутність я попереджав", - сказав Кличко.

У свою чергу лідер фракції "Свобода" Олег Тягнибок заявив, що численні представники фракції "УДАР" брали участь у мітингах попри відсутність свого лідера.

"Віталій знаходився закордоном, про що він сьогодні поінформував, а загалом цю ситуацію ми обговорювали втрьох і намагалися підлаштувати початок акції під особистий графік Віталія" - сказав він.

"Фракція УДАР - це наші партнери, які мають своє бачення на те, що відбувається в парламенті так і поза ним, але найважливіше те, що ми маємо одну спільну мету", - сказав Тягнибок.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування