Заступник Присяжнюка підозрює корупцію у "Дзеркалі тижня"

Субота, 2 березня 2013, 19:57

Заступник міністра аграрної політики Михайло Чужмир радить редакції "Дзеркала тижня" перевірити професійну придатність своїх кадрів або звернути увагу на ймовірність корупції у своєму виданні.

Про це він сказав у суботу агентству "AgroNews", коментуючи інформацію "Дзеркала тижня" щодо свого затримання при отриманні хабара.

"Я спростовую інформацію про затримання та взагалі те, що написано в статті про міністерство. Також я здивований інформацією про мою нібито співпрацю з зернотрейдерами чи молочниками – це не входить до кола моїх професійних обов’язків. Що ж до свого нібито звільнення, то хочу сказати, що я наразі перебуваю на робочому місці та виконую покладені на мене обов’язки", – зазначив Чужмир.

Також заступник міністра спростував інформацію про його затримання у власному кабінеті. Окрім цього, Чужмир наголосив, що його робочий кабінет розташований на 7 поверсі, а не на п’ятому, як зазначається в статті. Жодних обмежень, щоб прийти до нього на прийом, немає.

"Взагалі для мене дивно, як така шанована газета, як "Дзеркало тижня", може подавати завідомо неправдиву інформацію, яка шкодить не тільки мені особисто, а й цілій галузі. Напевно, настав час редакції перевірити професійну придатність своїх кадрів, або ж звернути увагу на ймовірність корупції у своєму виданні. Зі свого боку я залишаю за собою право захищати свою честь та гідність всіма законними методами", – зауважив заступник міністра.

Водночас на сайті "Дзеркала тижня" з'явилася інформація, що "редакція вважає за доцільне не квапитися із передчасним спростуванням".

"По-перше, інцидент із Чужмирем стався 14 лютого. По-друге, факт хабарництва зафіксований, про що свідчить підписка про невиїзд. По-третє, редакцію цікавить, звільнять Чужмира "за власним бажанням" чи "за порушення присяги державного службовця". По-четверте, ця історія стане ще одним лакмусовим папірцем на корумпованість владної верхівки: визнає вона факт хабарництва чи "замне", як інші?", - йдеться в повідомленні.

Раніше інформацію про затримання Чужмира спростувала прес-служба Мінагрополітики.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування