На похороні мера Сімеїзу журналістам били техніку і погрожували - ЗМІ

Субота, 2 березня 2013, 21:24

Під час похорону мера Сімеїзу Кирила Костенка в суботу журналістам розбили техніку і погрожували розправою.

Про це повідомляє газета "Сегодня".

"Знімальній групі одного з місцевих телеканалів охорона вивернула штатив і розбила відеокамеру. Кільком кореспондентам зламали фотоапарати, на землі валяються осколки техніки та зламані флешки. За словами журналістів, їм відкрито погрожували розправою", - пише видання.

Офіційно було оголошено, що похорони відбудуться о 12.30, однак Костенка поховали об 11.00, ймовірно, щоб уникнути зайвого ажіотажу.

Попрощатися з мером Сімеїзу прийшло близько 300 осіб. Сімферопольське кладовище було оточене охороною.

Убита горем дружина загиблого попросила телевізійників та фотокореспондентів не знімати ні її, ні дітей. Дружину вели під руки. Прохання була виконане - їх ніхто не знімав, пише "Сегодня".

На кладовище, крім рідних і близьких, приїхали екс-мер Ялти Олексій Боярчук, колишній депутат ВР АРК Рувим Аронов. Також були помічені секретар міськради Ялти Сергій Ілаш, бізнес-партнер Костенка Андрій Припутніков та інші високі чиновники.

Як повідомлялося, 26 лютого в Сімеїзі розстріляли селищного голову Костенка. Тіло загиблого знайшли на автостоянці, а злочинці спалили машину зі зброєю. У Костенка залишилися дружина, три дочки і два сини.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування