Львів і область знову засипає снігом. Київ-Чоп у льоду

П'ятниця, 22 березня 2013, 10:11

У п'ятницю вранці в Західних областях України почалися сильні снігопади.

Зокрема, як повідомляє "Львівський портал", на вулицях Львова справжня новорічна завірюха з нульовою температурою.

Як повідомив заступник директора з руху ЛКП "Львівелектротранс" Олег Білокурий, "рух електротранспорту ускладнено, але всі маршрути працюють".

У зв'язку з негодою Державтоінспекція Львівщини закликала всіх учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними.

Працівники ДАІ області працюють у посиленому режимі, на найбільш проблемних ділянках доріг виставлені додаткові наряди.

"Зараз забезпечено проїзд по всіх дорогах Львівщини. Сніжних заметів немає. Є тільки проблема на дорозі Київ-Чоп - там ожеледь", - розповіла прес-секретар ДАІ у Львівській області Галина Лемішко у коментарі для Zaxid.net.

У свою чергу в "Укравтодорі" повідомили, що в західних областях України, почалися опади у вигляді снігу і мокрого снігу. Товщина снігового покриву становить до 3-5 см.

У Житомирській та Київській областях опади поки незначні.

У Чернівецькій, Вінницькій, Кіровоградській, південних областях та в АР Крим місцями невеликий дощ.

Середня температура повітря в західних областях від -5 до +5 С, в північних від -11 до +1 С, у центральних і східних від-2С до +7 С, на півдні від +2 до +8 С, в АР Крим від +4 С

до +12 С.

"Дорожні організації проводили роботи з очищення доріг від снігу та посипання доріг протиожеледними матеріалами. Проїзд дорогами державного значення забезпечений. Дорожні організації Укравтодору працюють у цілодобовому режимі", - заявили в "Укравтодорі".

Раніше Укргідрометцентр попередив, що 22 березня на всій території України буде спостерігатися значне погіршення погодних умов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування