Опозиція обіцяє відправити Азарова на пенсію

П'ятниця, 22 березня 2013, 10:38

Парламентська опозиція зареєструвала резолюцію про недовіру Кабінету міністрів.

Про це повідомив голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк під час "години запитань до уряду" у Верховній Раді.

"У нас запитань до цього уряду немає. Тому що треба запитувати тільки тих, які знають, що відповідати. А ці не знають, не вміють і не хочуть", - сказав він.

"У нас є тільки повідомлення. Перше – хороше повідомлення: цей уряд з'явиться у парламентській залі рівно на наступному пленарному тижні. А погане  - вони з’являться тому, що опозиція зареєструвала резолюцію недовіри Кабміну", - наголосив Яценюк.

"Вас треба гнаnи у відставку. Але є хороша новина: ви не падайте духом, якщо ми вас у відставку відправимо. Ми вам призначимо мінімальну заплату 1147 гривень і мінімальну пенсію 894, і ні в чому собі не відмовляйте", - заявив лідер "Батьківщини".

Натомість Микола Азаров нагадав Яценюку, що за часів його спікерства пенсія була 545 гривень, і запитав, чи можна було на неї прожити.

У той же час лідер УДАРУ Віталій Кличко запитав у Азарова, чому його уряд порушує закон і досі не подав парламенту на затвердження свою програму.

"Уряд розробив програму оптимізації економіки, ви з нею можете ознайомитися на сайті", - заявив Азаров.

На що представник "Батьківщини" Сергій Сас заявив, що уряд має подавати програму в парламент, а не на якийсь сайт.

"Ви сьогодні, пане голово, влаштували посміховище у Верховній Раді, а не годину уряду. Що вони собі дозволяють, ці найняті працівники? Нас люди обрали, щоб запитання їм задавати. Програми уряду не дають, насміхаються з громади", - заявив лідер "Свободи" Олег Тягнибок.

"Пане прем’єр-міністр, а ну розкажіть, де ті 2% незремонтованих доріг? Чи то може 98%? Розкажіть, у що ви перетворили державу? Та ви у відставку маєте іти, попелом голову посипати", - прокричав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування