"Свобода" і Кличко закликають киян розчищати сніг

Субота, 23 березня 2013, 20:30

Київська міськорганізація ВО "Свобода" у суботу розпочала безстрокову акцію порятунку киян від непогоди.

Як повідомляє прес-служба партії, було організовано мобільні групи для розчистки снігу в найкритичніших точках. Створено штаб боротьби зі стихійним лихом та групу в соціальних мережах, де можна записатися в добровольці і скоординувати свої дії з відповідальними особами.

Активістам знадобляться лопати різних видів, як для розчистки території, так і для викопування машин. У міськорганізації партії закликають усіх, у кого є подібні інструменти та бажання допомогти - звертатися за номером: 096-564-70-61 (Андрій). Робота націоналістів триватиме до завершення негоди.

Уже сформована перша бригада волонтерів, яка візьме на себе роботу в Солом'янському районі. У неділю об 11:00 будуть чистити Севастопольську площу, лікарню та пологовий будинок біля неї.

Разом з тим, лідер партії "УДАР" Віталій Кличко у своєму блозі на "Українській правді" повідомив, що в суботу сам застряг в снігу двічі, а також допоміг декому вибратися з заметів.

"За весь цей час не бачив жодної снігоприбиральної машини. Єдине місце, де прибирали сніг, це – німецьке посольство, навпроти мого будинку. Прибирали, звісно ж, самі німці власними зусиллями і власною мікротехнікою", - зазначив він.

"Сьогоднішній день – лакмус того, що відбувається не тільки в Києві, а в країні загалом. Люди кинуті напризволяще, кожен дбає про себе сам. Влада усунулася від будь-якої роботи. Їй наша країна, місто цікаві тільки тому, що на них можна заробити. А на снігові ж та хуртовині особливо не заробиш", - пише Кличко.

Він закликав усіх небайдужих "відірватися від комп'ютерів та телевізорів, вийти на вулицю і допомогти тим, хто потребує допомоги".

"Бо можна скільки завгодно виголошувати заяви проти влади, вимагати від неї допомоги, закликати схаменутися. Але це – марна справа. Ця влада не може бути інакшою. З нею можна зробити тільки одне – змінити її!", - написав політик.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News