Київська "Батьківщина" хоче відставки Попова

Неділя, 24 березня 2013, 10:13

Київська "Батьківщина" вимагає від очільника КМДА Олександра Попова пояснень щодо провальної роботи комунальних служб міста під час снігопадів 22-24 березня і подати у відставку.

Про це йдеться у заяві Київської міської організації ВО "Батьківщина".

У партії заявляють, що відсутність оперативного реагування та чіткої роботи столичної влади у боротьбі з наслідками надзвичайних погодних умов спричинили аварійну ситуацію у Києві. Як наслідок – паралізований рух транспорту, поставлені в ризикові умови життя хворих, які потребують швидкої медичної допомоги, перебої в постачанні торгових закладів продуктами першої необхідності.

"Для прибирання снігу столична влада створила оперативний штаб, вивела на дороги військову техніку і навіть закликала на допомогу громадян. Нам зібратися разом та вийти чистити проспект Перемоги? Чи, може, почати всім постувати, бо в магазини не завозять хліб? Чи при гострих болях розраховувати на Господа Бога, бо машина швидкої не може виїхати далі центра міста? Сором, коли влада тільки вдає з себе професіоналів, рапортуючи про "власноруч" виміряні тонни снігу та квадратні метри прибраних центральних вулиць!", - обурився народний депутат, голова київської "Батьківщини" Юрій Одарченко.

На його переконання, столична влада мала заздалегідь здійснити у повній мірі підготовку до снігопадів, використовуючи як досвід надзвичайних опадів 11-13 грудня минулого року, так і прогнози Гідрометеоцентру.

"Кожен другий киянин читав, чув та готувався до зниження температури і сильних опадів. І тільки команда Попова в адміністрації і на Банковій була зайнята "важливішою" справою - зривом київських виборів", - наголосив Одарченко.

У партії також нагадують, що через халатність роботи столичних комунальних служб під час потужних снігових опадів у грудні 2012 року, "Батьківщина" зверталася до Попова з вимогою подати у відставку.

Опозиція вважає за необхідне повторити свою вимогу та очікує пояснень щодо провальної роботи комунальних служб міста під час стихійних снігопадів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування