На житомирській трасі затор 70-80 км - читачі

Неділя, 24 березня 2013, 12:34

На міжнародній трасі Київ-Чоп М-О6 утворився затор довжиною 70-80 км.

Про це повідомляють читачі "Української правди".

"Траса Київ-Житомир М06 заблокована. Затор 80 км в бік Києва. Всі 4 смуги заповнені авто, які прямують до Києва. На смузі зустрічного руху всі авто стоять у заторі спрямовані на Київ. У водіїв закінчується паливо, немає води, їжі. Телефони розряджаються", - написав один з читачів.

"На даний момент на трасі Київ-Житомир утворилася гігантська пробка, протяжністю близько 70 км. Близькі люди стоять у ній вже близько 12 годин без будь-якого руху. Прохання висвітлити ці події, тому що державні служби мовчать, як і ключові ЗМІ", - йдеться в іншому листі.

Разом з тим, в прес-службі Держслужби з надзвичайних ситуацій Київської області "Українській правді" не змогли дати точну інформацію про затор на трасі Київ-Чоп.

"Я проїхала по цій трасі 30 км. Поки що великих заторів немає. Рух обмежений, але він є і в напрямку Житомира, і в напрямку Києва", - сказала начальник прес-служби ДСНС Київської області Вікторія Рубан.

За її словами, далі по трасі, на місці великої пробки працює військова техніка, встановлені пункти обігріву.

Водночас прес-служба ДСНС Житомирської області, між іншим, згадує про затор на трасі Київ-Чоп.

"Всього по області функціонує 67 стаціонарних пунктів обігріву. Але враховуючи вкрай складну ситуацію, пов’язану з великим затором на автодорозі Київ – Чоп, та з метою попередження випадків переохолодження людей, силами Управління ДСНС в селах Гадзинка, Житомирського району та Ставище, Брусилівського району розгорнуто 2 стаціонарних намети для обігріву, харчування та надання першої медичної допомоги водіям та пасажирам автомобілів, а також забезпечено цілодобове позмінне чергування особового складу", - йдеться в повідомленні.

Також функціонує один пересувний пункт обігріву (на базі ЗІЛ-131). Завдяки чому вже отримали допомогу більш ніж 60 водіїв та їх пасажирів.

Водночас станом на 14 годину неділі прес-служба ДСНС повідомляє, що ускладнено транспортне сполучення на автошляхах державного значення Київ – Чоп (на окремих ділянках доріг Київ - Житомир 31 – 54 км.), Київ – Чернігів (ділянка в районі м. Бровари), Суми-Путівель-Глухів (Путівельський р-н), Батурін-Конотоп-Суми (Білопільській р-н). Роботи по розчистці доріг та евакуації транспорту тривають в цілодобовому режимі.

У зв'язку з погіршенням погодних умов на території України введено обмеження руху на 3 ділянках доріг: Івано-Франківській області - 2 (Татарів-Камянець-Подільський, Снятин-Клубівці-Тязів), Київській – 1 (Київ-Чоп).

У неділю вранці прес-служба ДСНС повідомляла, що проїзд по всіх дорогах державного значення забезпечений.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування