Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич заступився за Попова як двічі глава МНС

Неділя, 24 березня 2013, 12:58

Екс-глава МНС, нардеп від Партії регіонів Нестор Шуфрич просить політиків утриматися від спекулювання на надзвичайній ситуації природного характеру.

Про це йдеться в коментарі Шуфрича щодо вимоги ВО "Батьківщина" відставки глави КМДА Олександра Попова.

"З таким же успіхом можна звернутися до своїх колег з Європейської народної партії та негайно вимагати відставки мерів великих міст і мегаполісів Європи, які в умовах менш складних з набагато меншою ефективністю ліквідовували наслідки снігопадів і хуртовин", - цитує депутата його прес-служба.

"Як громадянин України, який двічі очолював міністерство з питань надзвичайних ситуацій, і особисто проїхав Київ і його околиці і бачив роботу комунальних служб і органів центральної влади, можу відповідально сказати, що в даних умовах робиться максимум можливого, задіюється вся наявна техніка, а люди працюють на межі своїх можливостей, щоб полегшити комунікацію і забезпечити системи життєдіяльності Києва і області", - стверджує він.

Шуфрич висловив упевненість, що до понеділка всі наслідки негоди будуть ліквідовані.

"Я просив би утриматися політиків від спекулювання на надзвичайній ситуації природного характеру. Сьогодні всі повинні об'єднатися і допомогти службам подолати наслідки негоди. В своєму дворі, поруч зі своїм під'їздом - допомогти собі і своїм сусідам. Упевнений, ми всі разом гідно пройдемо і через це випробування. А для політичних спекуляцій і звинувачень у нас ще буде достатньо інших, політичних приводів", - зазначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...