Регіонали дорікнули Кличку за піар на стихії, і похвалилися собою

Понеділок, 25 березня 2013, 18:00

У Партії регіонів заявили, що деякі опозиціонери використовували сніжну стихію "заради особистих рейтингів і політичних амбіцій".

Про це йдеться в заяві прес-служби політсили.

"Циклон, який прийшов в Україну, став справжнім випробуванням для країни. Тисячі людей і автотранспорт опинилися в сніговому полоні. Україну накрили екстремальні снігопади. За лічені години з неба, впала місячна норма опадів. Еквівалент снігового покриву досяг 50 сантиметрів", - нагадали в ПР.

"Найбільш постраждала від погодної стихії столиця України. В Києві сьогодні накопичилося близько мільйона тонн снігу...", - повідомили в політсилі.

"У ці дні, коли країна опинилася у владі стихії, ніхто не залишався байдужим. Кожен відповідальний громадянин вважав своїм обов'язком долучитися до загальної боротьби з негодою", - заявили в прес-службі.

"Але навіть у цих важких умовах, коли люди об'єднувалися заради спільної справи, безкорисно допомагаючи один одному, знайшлися і ті, хто заради особистих рейтингів і політичних амбіцій вирішили використати надзвичайну ситуацію", - додали в ПР.

"Так, деякі опозиційні сили навіть скликали імпровізовані мітинги (до речі, на вже розчищених місцях, де дійсно дійсно працювали люди), щоб зайвий раз потрапити на телеекрани", - вважають регіонали.

"Так, червоні курточки "ударівців" замиготіли в місцях, попередньо розчищених комунальними службами міста. Мабуть, для того, щоб телеоператори та фотографи могли безперешкодно під'їхати до місця зйомки", - припускають в ПР.

"Критичні точки", в яких працювали "мобільні групи з розчищення снігу", були обрані дуже вдало: наприклад, площа Перемоги. Примітно, що в телерепортажах з інших постраждалих від негоди регіонів, наприклад, Вінницької, Сумської та інших областей, червоне вбрання "ударівців" не було помічено", - додали в політсилі.

"Варто відзначити, що "ударівці" як один вийшли в партійних жилетах, в той час як конструктивні політичні сили працювали без всіляких "розпізнавальних знаків", вважаючи такий піар недоречним", - заявили в прес-службі.

"Це не "ударівці", а цілодобові служби, організовані урядом і міською владою, розчистили 1200 кілометрів доріг і понад 2 тисячі кілометрів тротуарів, вивезли за 2 дні близько 10 тисяч тонн снігу, відновили рух громадського транспорту, забезпечили медичну допомогу, постачання багатомільйонного міста тощо", - похвалилися регіонали.

"Ми добре розуміємо, що в такій екстремальній ситуації було зроблено чимало помилок, були недоліки. Але життєдіяльність міста була забезпечена не базіками, а владою!", - запевняють у прес-службі ПР.

"Партія регіонів дякує всім працівникам комунальних служб, рятувальників, військових і просто небайдужих громадян за злагоджену роботу з ліквідації наслідків стихії. Також ми висловлюємо подяку представникам тих опозиційних сил, які почули наші заклики не залишитися осторонь від проблем громадян, і без цинічного політичного піару допомагали ліквідовувати наслідки стихії ", - додали в політсилі.

Як відомо, Київська міськорганізація ВО "Свобода" в суботу почала безстрокову акцію порятунку киян від негоди.

Разом з тим, лідер партії "УДАР" Віталій Кличко у своєму блозі на "Українській правді" повідомив, що в суботу сам застряг в снігу двічі, а також допоміг декому вибратися з заметів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
10:09
Ціни на нафту зросли через збільшення економіки Китаю та напруженість на Близькому Сході
10:07
Держдеп США продовжує непокоїтись через грузинський закон "про іноагентів"
10:04
Катували в окупації електричним струмом: українець уперше подав позов до суду Аргентини
09:56
Експрем'єрка Британії хоче бачити Трампа президентом США
09:29
На протестах у Тбілісі проти закону про "іноагентів" затримали більше десятка осіб
09:20
"Нафтогаз" у першому кварталі сплатив податків на понад 18 мільярдів
09:15
Туск і прем'єрка Данії поговорили про створення "залізного купола" для Європи
09:12
"Що скажуть люди" і "треба бути як усі": 6 поширених установок родом з СРСР
09:02
Терор повинен програти скрізь: захист Штатами неба Ізраїлю викликає заздрість та іронію в Україні − WSJ
08:49
ЗМІ: Канцлери Німеччини та Австрії вступили у суперечку з Боррелем на останньому саміті ЄС
Усі новини...