Міліція затримала двох підозрюваних у стрілянині в Одесі

Середа, 27 березня 2013, 16:29

Міліція затримала двох чоловіків, підозрюваних у стрілянині під час акції в Одесі.

Про це повідомили у відділі зі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Одеській області.

Стрільбі передувала бійка. В результаті бійки і подальшої стрілянини постраждали дві людини, вогнепальне поранення отримала одна людина.

Відкрито кримінальне провадження за фактом стрілянини. Попередня кваліфікація справи - ​​ч.4 ст.296 КК (хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї).

"Встановлено, що під час проведення біля будівлі Одеського апеляційного суду по вул. Гайдара, в Одесі акції групи громадян на підтримку директора автомобільного ринку "Куяльник" Євгенія Хайкіна, між ними і особами, які постраждали від діяльності Хайкіна, виник конфлікт, який переріс у бійку", - повідомили в прокуратурі Одеської області.

"Один з її учасників застосував пристрій для відстрілу патронів травматичної дії "Форт-12". Внаслідок конфлікту постраждали дві людини. Зараз вони доставлені в медичні заклади міста з тілесними ушкодженнями, загрози життю потерпілих немає", - додали у відомстві.

Хід розслідування даної справи взяв під свій контроль особисто прокурор Одеської області.

Раніше невідомі відкрили стрілянину під будівлею суду в середу, де проходять акції прихильників і супротивників лідера кооперативу працівників ринку "Куяльник" Євгенія Хайкіна.

У суді розглядається його справа щодо привласнення коштів, зібраних з підприємців ринку "Куяльник".

Конфлікт між різними групами підприємців і підтримуваними ними адміністраціями ринку йде з різною інтенсивністю близько 1,5 років.

Інтерфакс

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування