Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прокуратура не побачила фальсифікацій на окрузі Засухи

П'ятниця, 29 березня 2013, 15:58

Обухівська прокуратура відмовилась поновити кримінальні справи за фактом фальсифікації актів, на підставі яких голосування на 94 окрузі на виборах до ВР було визнано недійсним.

Про це йдеться у повідомлення прокуратури, надісланому у відповідь на скаргу кандидата в депутати Віктора Романюка, текст якого має "Українська правда".

"Повідомляю, що прокуратурою Обухівського району київської області Ваше звернення, яке надійшло до Генпрокуратури з приводу незгоди з постановою № 110 від 4.11. 2012 Окружної комісії № 94 щодо визнання недійсним голосування на окремих виборчих дільницях, розглянуто", - сказано повідомленні.

 

В документі зазначається, що слідчі Обухівського райвідділу МВС закрили 16 кримінальних проваджень щодо протиправних дій офіційних спостерігачів від Партії регіонів та Тетяни Засухи, які, за словами Романюка, фальсифікували документи.

"На даний час підстав для скасування постанов про закриття зазначених кримінальних проваджень не вбачається", - зазначається в повідомленні

Як розповів "Українській правді" адвокат Романюка Микола Мотрук, слідчі не вивчали документи, де видно, що підписи були сфальсифіковані.

"Ми говоримо про підроблені акти. Акти складалися в суді на наших очах і підписувалися одними й тими ж особами. Ми просили провести почеркознавчі експертизи. Просили опитати осіб, які підписували… але цього зроблено не було. Вони навіть нас - заявників не опитували", - зазначив Мотрук.

Як відомо, на підставі цих актів місцеві суди приймали ухвали, на яких базувалося рішення ОВК 94 про визнання недійсними понад 30 тисяч голосів виборців.

Такими були підробні підписи спостерігачів 
А це підписси справжніх Троцюка і Глізнуци

Рішення судів дало змогу членам комісії оголосити регіоналку Тетяну Засуху переможцем. А ЦВК не змогла встановити результатів виборів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...