Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прикарпатські "регіонали" звинувачують опозицію в атаках на сайти партії

П'ятниця, 29 березня 2013, 17:45

На сайти Івано-Франківської обласної та міської організації Партії регіонів, а також молодіжної громадської організації "Молоді регіони" здійснена хакерська атака.

Про це заявила прес-служба Івано-Франківської організації ПР.

"Сьогодні партійні сайти Івано-Франківської обласної (www.regions.if.ua), міської (www.mpr.if.ua) організацій та молодіжної громадської організації "Молоді регіони" (www.mo-re.if.ua) піддалися масової хакерській атаці і наразі заблоковані", - сказано в повідомленні.

"Вважаємо, що приводом для цього стало вчорашнє розміщення на них об'єктивних та правдивих матеріалів про факти підкупу представниками опозиційних сил мешканців Прикарпаття для участі в акції протесту "Вставай, Україно", - заявили в ПР.

"Поява цієї інформації не тільки сколихнула всю громадськість Івано-Франківщини, але й сильно похитнула імідж "опозиційного тріумвірату" в їх базовому електоральному регіоні", - сказано в заяві.

"Більшість місцевих ЗМІ, посилаючись на наші партійні сайти, продублювали у себе вказані інформаційні матеріали. У зв'язку з цим очікуваного опозицією тріумфу в Івано-Франківську не було", - вважають в партії.

"Сьогодні, не придумавши нічого кращого, щоб змусити нас мовчати, "демократи і борці за свободу слова" вдалися до найбільш брудних методів політичної боротьби - безпосереднього знищення інформаційного джерела", - йдеться в заяві.

"Ми засуджуємо такі дії, вважаємо їх неприпустимими і негідними тих, хто вважає себе представником демократичних сил. Нагадуємо, що основною рисою демократії були і залишаються плюралізм думок і свобода слова", - додали в Партії регіонів.


Як відомо, за інформацією прес-служб партій "Батьківщина" та "Свобода", 28 березня до маршу "Вставай, Україно!" в Івано-Франківську приєдналися понад 10 тисяч жителів області.

Колону очолили лідери парламентських фракцій "Батьківщини" Арсеній Яценюк, "Свободи" Олег Тягнибок та "Удару" Віталій Кличко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...