"Свободівців" допитали через облитий фарбою пам’ятник Леніну

Неділя, 3 березня 2013, 12:58

У Єнакієвому у суботу вранці невідомі розмалювали пам'ятник Володимиру Леніну і у зв’язку з цим членів ВО "Свобода" викликали на допит.

Про це повідомив голова Донецької обласної "Свободи" Ігор Славгородський на свої сторінці у Facebook у суботу, 2 березня

"Сьогодні вранці (десь о 6:45) хтось обмалював червоною та білою краскою головний пам'ятник Леніну на центральній площі Єнакієвого. На 16:00 наших єнакіївських партійців викликають до міліції в якості свідків", - написав він.

 Прес-служба "Свободи" також повідомляє, що 2 березня голову Єнакіївської міської організації ВО "Свобода" Дмитра Глазунова та членів організації Євгена Дубровіна і Тетяну Горбачову кілька годин допитували у міліції як свідків у справі щодо облиття фарбою пам'ятника Лєніну у Єнакієвому.

Фото - з www.06252.in.ua/news/281420

"Алібі свободівців не зупинило міліцію від виснажливих допитів. Хоча міліціянтів більше за Лєніна цікавила діяльність активістів та їхні телефонні книги з мобільних", заявляє ВО.

"Принагідно міліціянти склали протокол на свободівців у справі підняття червоно-чорного прапора біля міської ради 23 лютого", - додає прес-служба.

За даними прес-служби, у справі підняття прапора свободівців викликають до міліції і в понеділок, 4 березня.

"Допити в обох справах – очевидне безглуздя. Можливо, міліція хоче приписати нам несанкціонований мітинг, звинувативши в тому, що ми не подали заявки на проведення політичної акції, коли піднімали червоно-чорний прапор", - заявив Глазунов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування