Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція знає прізвища причетних до вбивства харківського судді - Захарченко

Неділя, 3 березня 2013, 19:14

Міліції відомі імена і прізвища осіб, причетних до вбивства харківського судді Володимира Трофимова.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко в ефірі каналу ICTV, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"У нас є на сьогоднішній день певна версія, найбільш, на мій погляд, реальна, щодо розкриття цього злочину. Ми зараз розшукуємо ряд осіб, які, на наш погляд, могли бути причетні до скоєння цього злочину. Тобто, ми вже знаємо імена і прізвища цих осіб", - заявив міністр.

"Ми ще не можемо стовідсотково сказати, що це вони. Але те, що вони були причетні до скоєння злочину - в цьому ми впевнені", - підкреслив він.

При цьому він також зазначив, що вбивство судді та його сім'ї не було помстою. "Ми не можемо говорити про помсту. Суддя не розглядав таких справ у суді, за які можна було б йому мстити", - сказав міністр.

Раніше повідомлялося, що правоохоронні органи затримали наркоторгівців, які розплатилися за товар монетами з колекції вбитого харківського судді Трофимова.

У Харкові вранці 15 грудня 2012 року - в День працівників суду - у власній квартирі були вбиті 58-річний суддя Фрунзенського районного суду Володимир Трофимов і вся його сім'я - 59-річна дружина, 30-річний син і 29-річна цивільна дружина сина. Всім убитим відрізали голови, синові Трофимова відрізали голову, коли той був ще живий. Голови жертв не знайдені.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...