Яценюк: Янукович хоче вибори в один тур, але опозиція буде єдина

Субота, 30 березня 2013, 12:05

Лідери фракцій ВО "Батьківщина" та ВО "Свобода" наголошують на єдності опозиційних сил.

Так, перед початком маршу в рамках акції "Вставай, Україно!" в Чернівцях голова фракції "Батьківщини" Арсеній Яценюк наголосив, що зміни в країні були б неможливі, якби опозиція була роз’єднана.

За його словами, Партія регіонів вирішила спробувати провести закон про вибори президента, відповідно до якого вибори президента проводитимуться в один тур.

"Вони думають, що опозиція буде роз’єднана, що опозиція буде іти трьома, п’ятьма, десятьма колонами, і таким чином дасть можливість Януковичу втриматись в кріслі. Не вдасться! Опозиція буде єдина. Вона сьогодні єдина, і ми демонструємо це на наших акціях", - наголосив Яценюк.

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок також наголосив на тому, що лави опозиції єдині, повідомляє прес-служба партії.

За словами Тягнибока, про це свідчать багатотисячні акції протесту, на які виходять представники і "Свободи", і "Батьківщини", і "УДАРу".

Як повідомлялося, лідер "УДАРу" Віталій Кличко взяв участь лише в одній акції в рамках "Вставай, Україно!" – в Івано-Франківську. Без нього мітинги відбулися у Вінниці, Ужгороді, Львові та Тернополі.

Тягнибок пояснив відсутність Кличка в Тернополі його хворобою. Відсутність на попередніх акціях Кличко пояснював своїм перебуванням закордоном.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування