Рабинович обіцяє мільйон тому, хто допоможе спіймати підривника

Вівторок, 5 березня 2013, 08:58

Бізнесмен і президент Всеукраїнського єврейського конгресу Вадим Рабинович обіцяє мільйон гривень тому, хто допоможе затримати людину, що намагалася вчинити замах на його життя.

Про це він сказав у коментарі газеті "Сегодня".

"Можу точно сказати, що будь-яка людина, яка допоможе затримати винного, отримає мільйон гривень. Чекаю, що скажуть мені в міліції", - сказав Рабинович.

Він відзначив, що був у машині в момент, коли в біля автомобіля почувся хлопок.

"Я був у машині. Коли ми виїжджали з двору (з офісу Рабиновича на вулиці Мечникова), то хтось кинув якусь вибухівку. Мені здається, що в людей від відчуття вседозволеності дещо з'їжджає зовсім, мовляв, тут усе моє", - додав Рабинович.

За словами співробітника одного з офісів на Мечникова, хлопок почувся близько 16.00.

"З полиць хоч речі й не попадали, але стало реально не по собі. Виявилося, що вибухівка потрапила в перше авто, у якому їхали охоронці Рабиновича. "Бомбу" кинули з 2 або 3 поверху занедбаного гуртожитку навпроти, але охоронці там нікого не знайшли", — розповів співробітник.

Він додав, що, за чутками, цей вибух могли замовити бізнесмени, намагаючись залякати Рабиновича, який здає багато приміщень будівлі в оренду.

Але в оточенні Рабиновича говорять і про іншу версію.

"До Вадима Зіновійовича півтора місяці тому приходив однин високопоставлений чоловік й вимагав просто так віддати телеканал, яким володіє Рабинович. Після цього він зібрався звернутися до генпрокурора. Ми не можемо стверджувати, що причина вибуху — саме цей конфлікт, але більше мотивів не прослідковується", — розповів співрозмовник газети.

У київській міліції вже попередньо встановили, що в авто кинули вибуховий пакет, який використовується у військових частинах.

"На автомобілі вибухова хвиля пошкодила "протитуманку", на фарі є тріщина. На щастя, ніхто з людей не постраждав", — сказав спікер столичної міліції Ігор Міхалко.  

Раніше повідомлялося, що у центрі Києва було скоєно замах на бізнесмена і президента ФК "Арсенал" (Київ) Вадима Рабиновича. Ніхто не постраждав.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...