Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кужель - слідчому: Я б викликала вас на дуель

Четвер, 7 березня 2013, 13:22

Свідок захисту Олександра Кужель у Печерськом суді Києва в справі про вбивство Євгенія Щербаня обурилася безтактністю питання сторони обвинувачення.

Так, слідчий у справі Степан Божило поцікавився в неї, у яких відносинах були між собою Юлія Тимошенко й Павло Лазаренко.

"Я вам не баба-повитуха", - обурилась депутат.

"Ви, чоловіки, тільки й знаєте, що якщо ми працюємо із чоловіками, значить у нас якісь стосунки. Ви собі припустити не можете, що ми можемо бути розумнішими за вас і працювати на рівних", - сказала вона.

"Коли можете, ви постійно намагаєтеся мокнути в бруд. Ви подивіться - половина депутатів мають по дві родини! Як жінка, так відразу якісь зв'язки. Я б на місці чоловіка викликала вас на дуель. Набрид ваш бруд! Спитайте краще, з ким живе Янукович!" - випалила Кужель.

Слідчий Божило відповів, що не знає, з ким живе президент. 

"Я теж не знаю", - відповіла Кужель. 

Коли слідчий нагадав про відповідальність за дачу неправдивих свідчень, Кужель сказала: "Не намагайтеся мені погрожувати".

Відповідаючи на питання захисника потерпілого, чи може бути Володимир Щербань причетний до вбивства Євгена Щербаня, Кужель сказала, що вона би перевірила таку версію.

"Враховуючи, що в них в останні місяці був конфлікт, враховуючи, що Щербань отримав два мільйони, я б перевірила цю версію, але якихось доказів у мене немає.

Українська правда, ЛIГАБiзнесIнформ

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування