Тягнибок готовий піти в мери Києва, якщо Кличко не захоче

Субота, 9 березня 2013, 11:09

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок не виключає своєї участі у виборах мера Києва.

В інтерв’ю Радіо Свобода він зазначив, що Віталій Кличко серед керівників трьох опозиційних фракцій має на сьогоднішній день найвищий рейтинг для перемоги на виборах мера Києва.

"І, зрозуміло, "Свобода" може виставити свої кандидатури, Іллєнка, наприклад. Зрештою, я можу піти, якщо буде така необхідність політична. Але звісно, якщо Кличко каже: я іду, то ми тоді з "Батьківщиною" працюємо на його кандидатуру", - заявив Тягнибок.

За його словами, колеги по опозиції стимулюють Кличка "думати трішки швидше".

"Це ж є нормальні логічні речі. Бо можна думати трішки довго і, відповідно, це може призвести до певних непередбачуваних наслідків", - сказав лідер "Свободи", підкресливши, що ніяких проблем між опозиційними партіями немає.

"Будь ласка, давайте, вже будемо трактувати конкретні остаточні рішення, те, як ми стимулюємо один одного – це є нормальні робочі процеси, з яких не треба робити висновки… передчасні", - додав він.

Як відомо, фракція "Батьківщини" ухвалила рішення підтримати кандидатуру Кличка на виборах мера Києва. Сам Кличко заявляв, що це питання з ним не обговорювалося.

Київські мажоритарники від "Батьківщини" і "Свободи" закликали Кличка піти на вибори мера столиці і визначитися щодо цього рішення до 1 березня.

У четвер Кличко заявив, що не сприймає мову ультиматумів у цьому питанні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування