Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк зрадів, що "регіонали" поступились, і вже не хоче позачергової Ради

Середа, 10 квітня 2013, 20:12

До порядку денного парламенту включені "умови опозиції до влади", зокрема питання про призначення київських виборів, скасування пенсійної реформи, відставки уряду.

Про це повідомив голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк перед початком акції "Вставай, Україно!" у Рівному, цитує його прес-служба політсили.

"Ми боремось позапарламентськими методами, але нам вдається і багато що зробити в рамках Верховної Ради. Партія регіонів пішла "на попятную", і до порядку денного включені всі питання, які опозиція вимагала для розгляду Верховної Ради", - підкреслив він.

Яценюк уточнив, що до порядку денного включено питання про призначення виборів мера Києва та Київради, про скасування пенсійної реформи, про відставку Кабміну.

"Також включено питання про декриміналізацію статей Кримінального кодексу, за якими незаконно ув’язнена Юлія Тимошенко", - зазначив Яценюк.

За його словами, включення питань, на яких наполягала опозиція, до порядку денного – "це реакція на те, що опозиція зібрала підписи за проведення позачергової сесії".

"Тому ми не вбачаємо доцільності в позачерговій сесії, а будемо розглядати ці питання, адже Партія регіонів зрозуміла, що на вимоги опозиції треба йти", - сказав він.

Як відомо, голова Верховної Ради Володимир Рибак заявив, що позачергового засідання парламенту 15 квітня не буде.

 Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування