Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зустріч Януковича з главами країн-членів МС перенесли на травень

П'ятниця, 12 квітня 2013, 19:32

Зустріч президентів країн Митного союзу і президента Віктора Януковича відбудеться в кінці травня 2013 року.

Про це повідомив прем'єр Микола Азаров, відповідаючи на запитання читачів своїй Facebook-сторінки.

"Якраз сьогодні у мене була зустріч, як голови Партії регіонів, з представниками дружніх партій країн Співдружності, на якій я розповідав про наші проекти в країнах Співдружності", - зазначив він.

"Я кажу про те, що ми плануємо отримати статус спостерігача при Митному союзі, створити постійне представництво України при комісії Митного союзу і активно брати участь в обговоренні всіх рішень, які готуються керівництвом цієї комісії", - заявив Азаров.

"Урядом України також створена спеціальна група, яка займається вивченням договірно-правової бази Митного союзу і вивчає, до яких конкретно угод Україна могла б приєднатися і на яких умовах", - додав він.

"Ці ж питання будуть обговорюватися в кінці травня на зустрічі президентів країн Митного союзу і нашого президента", - додав він.

"Сьогодні я також зустрічався з першим віце-прем'єр-міністром Білорусі Семашко. Як Ви напевно знаєте, Білорусь не тільки зуміла зберегти свої заводи в галузі сільськогосподарського машинобудування, а й виробляє дуже хороші комбайни, трактори, навісне та причіпне обладнання", - сказав Азаров.

"Ми домовилися прискорити створення спільних підприємств на території України з виробництва сільськогосподарської техніки", - зазначив прем'єр.

"Тиждень тому ми приймали прем'єр-міністра Казахстану пана Ахметова. На цих зустрічах також йшлося про серйозні великих проектах співробітництва, які охоплюють різні сфери народного господарства", - нагадав він.

"Таким чином, Україна широко бере участь у різних проектах у рамках Співдружності Незалежних Держав. Ми і далі будемо продовжувати цю лінію", - додав Азаров.

Як відомо, Янукович мав зустрітися з президентами країн-членів Митного союзу в кінці квітня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування