Фірма, якою нібито керував Одарченко, була ліквідована до його депутатства

Неділя, 14 квітня 2013, 11:22

У позові про сумісництво нардепа від "Батьківщини" Юрія Одарченка фігурує ТОВ "Донецьк-аква", яке, згідно з даними державного інформаційно-ресурсного центру, було ліквідоване у 2009 році.

Про це пише в неділю Тиждень.ua.

Житель Донецька Сергій Горбатий, який вимагає від суду Окружного адмінсуду Києва скасувати постанову Центрвиборчкому про визнання Одарченка народним депутатом (за законом, скасовувати такі рішення ЦВК може саме цей суд), стверджує, що після складення присяги він був членом правління донецького ТОВ "Донецьк-аква", отже – сумісником.

Із сайту Тиждень.ua
Із сайту Тиждень.ua

"Начебто у 2012 році Одарченко був введений до складу правління "Донецьк-Аква". Але найцікавіше те, що, згідно з даними державного інформаційно-ресурсного центру… це підприємство було ліквідоване ще у вересні 2009 року, тому жодних кадрових рішень, як і будь-якої іншої діяльності, очевидно, не могло бути в принципі", - відзначає Тиждень.ua.

Видання "Наші гроші" пов’язує цю фірму, що займалась оптовою та роздрібною торгівлею і консалтингом у сфері управління, з секретарем РНБО Андрієм Клюєвим.

Як повідомлялося, у суботу Одарченко заявив, що Окружний адміністративний суд Києва має у провадженні позов щодо позбавлення його депутатського мандату і має розглядати його 17 квітня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування